Afscheid van Lossow

Geplaatst door on 24 juni 2024

Het team van  Trakehner Gestut St.Vitus heeft bekend gemaakt dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun hengst Lossow.De Suchard zoon uit een geweldige Louidor moeder is 23 jaar geworden. Hij laat maar liefst 4 goedgekeurde zonen na en een aantal geprimeerde dochters. Zijn kinderen staan bekend als goed sportpaarden, zowel in dressuur als in springen.
Zijn genen worden doorgegeven door zijn zonen, Elanolos, Räuberfürst en de volle broers First Impression en First Sight.Het is opmerkelijk dat een relatief onbekende hengst zo veel goede zonen na laat. First Sight, de bruine die u hier in een wedstrijd in de US ziet, heeft geweldige resultaten behaald in de sport. Eerst in Duitsland maar nu in de USA.
Gelukkig kunnen we zijn genen nog gebruiken!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!