Najaarskeuring Liessel

Geplaatst door on 22 augustus 2010


Ook bij Stoeterij de Garst was er, net als vanmorgen in Brecht, veel belangstelling voor de Trakehner veulens. Ook hier 8 veulens en 2 volwassen merries om op te nemen in het stamboek. Opvallend is dat deze groep veulens vrijwel allemaal een  “Nederlandse” Trakehner vader hebben. Goldschmidt bracht 3 nakomelingen, Gribaldi  bracht er 2 en Gribaldi zoon Easy Game en Kasparow beide 1.

Karpaccio een hengstveulen van  Goldschmidt uit de Schwadroneur dochter Kaprice mag zich het beste veulen van Rheinland noemen. Maar liefst 59 punten kreeg hij toegewezen.

Gigolo, een Singolo zoon uit Goldschmidt’s moeder Goldstuck deed er niet veel voor onder. Hij behaalde  57.5 punt. Ook deze beide toppers zijn uitgenodigd om volgend weekend te komen strijden om het Rheinlandse Trakehner Fohlen Championat in Kerken.
 
Op datzelfde kampioenschap mogen ook Gerrit (net als Bart een tijdelijke naam) (v:Easy Game) Bart (v:Gribaldi) en Hamilton (Goldschmidt) mee komen doen. Alle eigenaren van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.
 
 
Als klap op de figuurlijke vuurpijl was er op Stoeterij de Garst ook nog een hengstenshow, Goldschmidt en Schönglanz toonden hun kunsten en 2 3 jarige hengsten Kissinger en Ice Age gaven  “acte de presence”

**Veel dank aan Gert Brouwer voor de beelden!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!