Easy Game nu ZZ-Zwaar

Geplaatst door on 17 april 2011

Dit weekend heeft Trakehner hengst Easy Game (v: Gribaldi) in Almelo zijn ZZ-Zwaar debuut beleefd. Easy Game heeft dat met zijn ruiter Theo Hanzon heel goed gedaan! Hij won zijn beide proeven met scores van 66,5 & 68,7%. Deze proeven gelden als selectie voor het KNHS Outdoor Kampioenschap,daar heeft hij dus meteen een mooi begin voor gemaakt.
Theo vertelde na de wedstrijd over de proeven met de donkerbruine schoonheid.

“Ik was heel erg tevreden over Easy Game. Dit was zijn eerste keer ZZ-Zwaar en meteen een buitenwedstrijd. Genoeg reden waarom het misschien wat moeilijker zou kunnen zijn, maar dat was helemaal niet het geval. Hij was super geconcentreerd en deed hard zijn best. In de eerste proef liep hij heel fijn, helaas mislukte de wisselserie een beetje maar hij had hele mooie halve pirouettes en zijgangen. In de tweede proef kon ik hem net wat scherper houden, daardoor was de draf iets flitsender. Het feit dat toch de tweede proef weer fijner ging toont aan dat hij aan kracht gewonnen heeft de laatste tijd!”

(*foto archiefbeeld van: Easy Game NK Indoor2010)

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!