Trakehnerbloed- subTOPPERS

Geplaatst door on 8 december 2011


De Indoorcompetities zijn weer in alle hevigheid losgebarsten op diverse plaatsen in Nederland wordt gestreden om plaatsingspunten, percentages en selectieplaatsen. Op 3,4 en 6 december zijn in respectievelijk Gorssel, Benningbroek,  Maren Kessel en Uden Subtop wedstrijden verreden. Overal zien we Trakehnerbloed terug.
Een opsomming:
2 1ste plaatsen in de ZZ-Zwaar van Gorssel waren er voor Dirk de Haas en zijn ˂ Vogue (v: Gribaldi) Ook in Gorssel maar dan in de Prix St.George en de Inter I zien we op een 3 en 4de plaats Miriam Hollander met een andere Gribaldi dochter, Wilfonia.        In Benningbroek werd Julien Beersma met een Partout zoon, Nabuco, 3de in het ZZ-Zwaar.         In Maren Kessel reed Saskia Tuss haar Ontario (v: Balzflug) in het ZZ-Zwaar naar een 1ste en 6de plaats, Jan Hoppenbrouwers en Gribaldi merrie Roxcella werd daar 3de en 7de. De Lichte Tour werd gewonnen door Marlies van Baalen met haar zeer fraaie BMC Zigeuner ˄ DvB, met 70% stak Marlies en de Gribaldi nakomeling met kop en schouders boven de competitie uit.          Door naar Uden waar Roger Schullekens op dinsdag 1ste en 2de werd in ZZ-Zwaar met zijn Wortila˃, alweer een Gribaldi dochter!  Jan Hoppenbrouwers was ook in Uden aanwezig met zijn Roxcella en werd nu 2 x 6de. Gribaldi tekent ook voor het vaderschap van de winnaar van de Prix St.George en de Inter I klasse in Uden. Kebie van der Heiden won met haar Ultiem ˃ beide proeven met ruim 67%.   In Uden werd ook Grand Prix gestart waar we Balzflug zoon BMC Murdock terugvinden op een 5de plek en op de 13de plaats Olga Boucher met Ulysses la Haya, wederom een Gribaldi.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!