Matinee onvergetelijk

Blue Horse Matinee, opeens was ze daar,  de sensatie van de Wereldruiter Spelen van 2006. De schimmelmerrie deed elk paardenminnend hart harder kloppen. Haar charmante verschijning, haar plezier in haar werk, haar geweldige gangen, haar samenwerking met haar ruiter Andres Helgstrand. Deze “halve”  Trakehner is, alweer een kleinkind van Kostolany net als Totilas, een dochter van de Trakehner hengst Silvermoon (v:Kostolany)
Helaas is Matinee na haar onvergetelijke optreden tijdens de WEG in Aachen 2006 geblesseerd geraakt en hebben we de combinatie Andres Helgstrand en Matinee niet vaak meer kunnen zien optreden. Inmiddels is de merrie in 2010  door pure pech verongelukt in het weiland. Toch zal zij voor altijd in menig paardenlievend geheugen gegrift staan.

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!