Schriktraining met Millenium zoon mislukt

Geplaatst door on 15 oktober 2020

Terwijl alle ogen gericht zijn op Neumünster is er ook in Nederland nieuws. Millenium zoon Harvest is drie jaar oud. Hij is volop in de groei en bezig met zijn opleiding tot rijpaard. Onderdeel van die opleiding is schriktraining. Een paard voorbereiden om goed om te gaan met rare dingen. Met stress leren omgaan, zonder ongelukken. Met Harvest ging dat onderdeel niet vlekkeloos. Onderdeel van schriktraining is lopen over een zeil, dat kraakt en voelt raar, best een moeilijk onderdeel. Harvest deed het op zijn manier. Het is niet bekend of het uit eindelijk is gelukt om er ook overheen te lopen……


Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!
Meer over de opleiding van Harvest kunt u zien op

Comments

Comments are closed.

Impact - Kampioen Hengstenkeuring 2021

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!