Deze keer wordt alles anders!

Geplaatst door on 8 juli 2016

Door slagvaardig en verstandig optreden van Rob & Hetty van onze thuisbasis Manege Groenewoude zijn er vandaag veel stappen gezet. Door een virusdreiging in en om Woudenberg  hebben Rob & Hetty moeten besluiten om hun klanten, hun paarden en ook onze Trakehners te beschermen en hebben ze de poorten gesloten. Een verantwoordelijke hippisch ondernemer hoeft dit niet te doen maar wij van TCN begrijpen de beslissing heel goed! We vinden het ontzettend jammer dat we onze thuisbasis dit jaar niet kunnen gebruiken en weten dat we volgend jaar weer welkom zijn, als altijd. Met blazende spoed en met heel veel werk is er een andere locatie gevonden. We gaan naar Manege Olympic in Uden. Voor sommige is het iets verder weg, voor andere is het dichterbij. We zijn heel dankbaar dat we daar op zo’n korte termijn terecht kunnen! Het programma is een klein beetje aangepast.
prog-1
Ook nu nog is iedereen welkom! Hopen we dat iedereen komt om mee te genieten van onze paarden!
Het adres van Manege Olympic is Vluchtoordweg   3    5406XH in Uden. Maar als u een navigatiesysteem gebruikt, houdt dan de route naar de Ariekesweg aan, dat rijdt vlotter.
olympic

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!