Snelle “Belle”

Geplaatst door on 13 oktober 2017


Eind september werden alweer voor de 10de keer de Trakehner rennen gehouden, als altijd in Mannheim op de idyllisch gelegen bosrenbaan. Mooi weer lijkt er gewoon bij te horen, in de stralende zon stelden de 8 Trakehner renpaarden zich voor aan het publiek. Deelnemers waren niet alleen Duits, er was een Oostenrijkse deelnemer én een renpaard uit Luxemburg. De koers is 2500 mtr. lang, dat is naar de moderne maatstaven lang.
De snelste was O’Bella zij liep, in de snelste tijd voor een Trakehner ren ooit, makkelijk naar de finish en won met diverse lengtes onder Renate Schmidtlein. O’Bella is in bezit van Dr. Dirk Friedrich. O’Bella is een Heraldik xx dochter uit een Herzruf moeder. Zij had deze renbaan al eens gezien want vorig jaar werd ze tweede in deze koers. Meneer Friedrichis de grote initiatiefnemer achter de Trakehner rennen, hij had niet eerder een winnaar in deze koers, zijn paarden deden wel altijd mee maar O’Bella is de eerste uit zijn stal die de winnaarsring mocht betreden. Tweede werd Chello van Tabaluga x Just a Flutter xx, derde werd Tayfun óók een Tabaluga x Beg xx daarna volgde Partinas (Titiano), Solitair (Sixtus), True Grit (Desirao xx) en Magic Little Lady (Tivano uit een Artistic Rock moeder).

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!