TSF Dalera BB wint de “Louisdor” kwalificatie

Geplaatst door on 11 november 2017


In Nederland is de Louis D’Or een toneelprijs (vernoemd naar Louis Bouwmeester) in Duitsland is de Louisdor een heel ander soort prijs. Daar is het de belangrijkste competitie voor jonge Grand Prix paarden. Een landelijke competitie. Er zijn verschillende kwalificatie wedstrijden waar dan uiteindelijk een finale over gereden wordt in december, deze finale wordt gehouden in Frankfurt in het eerste weekend van de maand.

Onlangs werd de laatste voorronde gereden tijdens het concours in Oldenburg, de winnaars van zo’n  voorronde verdienen automatisch een startbewijs voor die finale. Het laatste ticket is gewonnen door Easy Game dochter TSF Dalera BB en Jessica von Bredow-Werndl. Ze reed een geweldige proef die door de jury unaniem als beste werd gescoord. Dalera is de enige Trakehner in dit veld en zal het moeten opnemen tegen paarden van o.a. Ingrid Klimke, zij start met Franziscus én Geraldine de finale, en Dorothee Schneider.

Vorig jaar won de laatst genoemde deze prestigieuze prijs met haar Sammy Davis jr. De prijs werd eerder ook al gewonnen door Emilio en Isabell Werth. Het lijkt een spannende strijd te worden in Frankfurt!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!