TSF Dalera stoomt Franziskus voorbij

Geplaatst door on 16 december 2017


In Olympia in London kan men kerst vieren op een concours maar dat kan in Frankfurt ook! Daar is begonnen met de finale van de Louisdor cup, de competitie voor jonge  Grand Prix paarden. Jessica von Bredow Werndl zette met haar Easy Game dochter TSF Dalera een heel mooie score van ruim 77% neer. Daarmee bleef ze Ingrid Klimke met haar twee paarden voor. Franziscus en SAP Geraldine staan op de tweede en derde plek in deze eerste proef. Dalera staat nu 3% los. Een prachtig begin van deze finale! Anja Plönske en Dorothee Schneider haalde met hun paarden een exact gelijk percentage op 4 en 5. Zondag ochtend is het al vroeg tijd voor de finale. In Frankfurt gaat dan de eerste combinatie op 8:45 uur de baan in. Nu maar hopen dat Dalera ook dan weer zo haar best doet!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2018

logotcn U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!