Hengstenshow

Geplaatst door on 20 januari 2018

10 februari is het zover. Dan hebben we het meeste van de winter gehad en kunnen we het voorjaar bijna voelen. Alhoewel het vaak een beetje sneeuwt in dat weekend richten we onze blik naar voren en kunnen we hengsten kijken. Nergens kunt u zoveel Trakehner hengsten tegelijk zien dan op de Voorjaarskeuring en hengstenshow van Münster Handorf.
In de stallen en de hal van het Westfaalse Paardencentrum zullen zo’n 30 hengsten acte de présence geven. U kunt daar bij zijn! Via TCN kunt u kaarten kopen, het enige wat u dan nog nodig heeft is vervoer. Qua afstand moet u denken aan ongeveer 40 minuten over de grens bij Enschede. Dat is prima te doen. Het ochtend programma bestaat uit de nakeuring van de Trakehner hengstenkeuring. Om 13:00 uur begint de hengstenshow. Er zullen jonge én oudere hengsten aanwezig zijn. Als u nog niet helemaal zeker bent welke hengst het gaat worden voor uw merrie(s) dan is dit dé gelegenheid bij uitstek om een veel hengsten te zien en zo een goed beeld te vormen van de mogelijkheden. 10 februari is de datum, Münster Handorf de plaats van handeling.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!