TSF Rosafina WRT weer in de selectie

Geplaatst door on 9 februari 2018


In Duitsland zijn er, net als in Nederland, stimuleringsprogramma’s om jonge ruiters te ondersteunen, één van die programma’s in Duitsland heet de Piaff Förderpreis. Het is een serie van driedaagse clinic’s gecombineerd met proef rijden die in het hele land verspreid verreden worden. Als jury / instructeur zijn niemand minder dan Duitse bondscoach Monica Theodurescu en U25 bondstrainer Sebastian Heinze uitgenodigd. In de eerste ronde van dit jaar wist TSF Rosafina WRT (Elfengeist x Consul) met ruiter Franzisca Sieber zich meteen bij de beste twaalf te plaatsen, net als ze dat al twee keer eerder heeft gedaan. Rosafina wist jury en trainers te overtuigen door zonder zichtbare spanning maar toch heel precies de proef te doorlopen. Door haar foutloze optreden mogen Roasafina en Franzisca zich scharen onder de beste U25 combinaties van heel Duitsland. Er zullen nog meer rondes worden gereden, in München, Balve (Euroselectie), Verden en Ising. Uiteindelijk vindt er een finale plaats in november in Stuttgart.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

vuurwerk

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!