Sporttest München Riem, 2 x Trakehner, 2 x goed

Geplaatst door on 27 maart 2018

In München Riem is afgelopen weekend een sporttest gehouden. Van de 13 deelnemers waren er 2 Trakehner gefokt. Beide heren hebben zich van hun beste kant laten zien.

©foto Stephan Bishoff

De 4 jarige Speedway (v. Schwarzgold x Anduc) van Gestüt Hörstein haalde als eindcijfer een 8.  Daarmee was hij de op één na beste. Die 8 kwam tot stand door individuele cijfers als een: 8 voor draf, 8 voor galop, 8.2 voor stap 7.8 rittigkeit,  maakt samen met nog meer cijfers die 8 voor totaal. Hij is klaar om een seizoen aan het werk te gaan op zijn thuisstation Hörstein. Daar is hij via vers verzendsperma beschikbaar.

Freiherr von Stein, 5 jaar oud, deed zijn tweede sporttest en haalde zijn levenslange goedkeuring. De Milennium zoon haalde een hele mooie 8.24. Dat cijfer kwam tot stand o.a. door een 8.1 voor zijn galop, een 8.5 voor draf, 8 voor stap en een 8.3 voor rittigkeit. Hij kon met een gerust hart huiswaarts keren naar Landgestüt Moritzburg om daar de fokkerij door middel van vers verzendsperma te gaan dienen.

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!