Jessica von Bredow-Werndl verteld over haar Trakehners

Geplaatst door on 19 juni 2018


Ze is in Duitsland bijna net zo populair als Anky is in Nederland, Jessica von Bredow-Werndl  is ook voor ons geen onbekende naam. Ze rijdt op geweldige paarden en één daarvan is een volle Trakehner. TSF Dalera BB is een Easy Game dochter. (ze heeft ook nog Unee BB, een Gribaldi) Jessica verteld hoe leuk Dalera is en wat een lieverd het is!

Comments

Comments are closed.

15 juli aanstaande, de TCN Stamboekdag

logotcn Zondag gaan we in Woudenberg op Mange Groenewoude onze jaarlijkse Stamboekopnamedag houden. We starten om 11:00 uur in de binnenbaan met beoordelen van de jonge merries en zullen daarna de veulens van deze jaargang aan u voorstellen. Parkeren en entree is helemaal gratis! We zouden het erg leuk vinden als u ook komt! Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!