Jessica von Bredow-Werndl verteld over haar Trakehners

Geplaatst door on 19 juni 2018


Ze is in Duitsland bijna net zo populair als Anky is in Nederland, Jessica von Bredow-Werndl  is ook voor ons geen onbekende naam. Ze rijdt op geweldige paarden en één daarvan is een volle Trakehner. TSF Dalera BB is een Easy Game dochter. (ze heeft ook nog Unee BB, een Gribaldi) Jessica verteld hoe leuk Dalera is en wat een lieverd het is!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2018

logotcn logotcn Op 30 september gaan we onze jaarlijkse TCN sportdag vieren. Uiteraard op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. U komt toch ook mee doen? We hebben plaats voor combinaties in elke dressuurklasse van B t/m ZZ licht . Daarnaast ook nog een jonge paarden proef. De wedstrijd is open voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft of lid is van TCN. Wilt u meer informatie dan weet u ons te vinden! Op de contact pagina vindt u alle gegevens. Toegang en parkeren is als altijd gratis! U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!