Alter Fritz overleden

Geplaatst door on 21 juli 2018

Op Heamelschenburg worden hengsten vaak oud, heel oud. Alter Fritz was ook al weer 23 jaar. De familie Langels is verdrietig over het verlies van hun zwarte hengst. Op tweejarige leeftijd kochten zij  Alter Fritz op de Trakehner Hengstmarkt. “Hij betoverde ons vanaf het allereerste begin met de kwaliteit van zijn beweging, zijn interieur en zijn enorme werkwilligheid. Hij was niet alleen een dekhengst op Hämelschenburg maar geliefd familielid en leraar”.
Alter Fritz heeft nooit hele grote aantallen merries gekregen maar zijn genen zullen terug te vinden zijn in de bloedlijnen. Dochters Greta Garbo, Grace Note en Gracia Patricia hebben alle een goedgekeurde zoon gebracht.

Comments

Comments are closed.

Kaarten reserveren, wees er op tijd bij!

logotcn In deze bijna tropische temperaturen zijn uw gedachten vast niet bij de Hengstmarkt aanstaande oktober. Daar is het de eerste dag met de hengsten op het harde niet zulk weer als we nu hebben. We bvragen u toch even in uw agenda te kijken. U gaat toch mee? We gaan kaarten reserveren voor de hengstenkeuring en willen graag weten of u mee gaat? Van donderdag 18 t/m 21 oktober gaan we naar de Trakehner Hengstkeuring in de Holstenhallen in Neumünster, er is ruimte voor iedereen die wil komen maar we willen het wel graag op tijd weten. U komt toch ook kijken? Voor vragen kunt u als altijd bij ons terecht. Bel of mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!