Alter Fritz overleden

Geplaatst door on 21 juli 2018

Op Heamelschenburg worden hengsten vaak oud, heel oud. Alter Fritz was ook al weer 23 jaar. De familie Langels is verdrietig over het verlies van hun zwarte hengst. Op tweejarige leeftijd kochten zij  Alter Fritz op de Trakehner Hengstmarkt. “Hij betoverde ons vanaf het allereerste begin met de kwaliteit van zijn beweging, zijn interieur en zijn enorme werkwilligheid. Hij was niet alleen een dekhengst op Hämelschenburg maar geliefd familielid en leraar”.
Alter Fritz heeft nooit hele grote aantallen merries gekregen maar zijn genen zullen terug te vinden zijn in de bloedlijnen. Dochters Greta Garbo, Grace Note en Gracia Patricia hebben alle een goedgekeurde zoon gebracht.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!