kleine berichten tussendoor

Geplaatst door on 20 oktober 2018

* De beste springer van deze collectie, de Davidas zoon Aretas moet deze derde dag verstek laten gaan. Hij is niet helemaal rad en zal dus op een later moment een gooi moeten doen naar een dekbewijs. Wie gaat er dan nu de titel van de Beste springer van de collectie verdienen?

* er gaan geruchten dat de hengstenkeuring volgend jaar niet meer in oktober gaat plaats vinden. Er wordt, naar verluid, naar een moment in november gezocht.

* in Rheinland is aanstaand jaar een geweldig mooie “Landesstutenschau”. Alle merries van het Rheinland worden dringend opgeroepen deel te nemen  aan deze grootse merrieshow. Het is een uitstekend moment om te laten zien wat wij in het Rheinland aan “merrie power”  hebben. Merriehouders houdt dit alvast in het achterhoofd zodat u uw merries in keuringsconditie te kunnen laten zien aan het einde van de zomer van 2019.

*niet helemaal direct Trakhener nieuws maar hij hoort wel helemaal bij de grote Trakehner familie, Joop van Uytert is onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Van harte gefeliciteerd Joop!  (hij is van de markt vrijgezelle dames, best jammer)

*twee Milennium zonen zijn voorlopig niet gekeurd. De jongelingen konden nog moeilijk zich concentreren op hun taken en zijn nog volop in ontwikkeling. Lars Gehrman gaf aan zeer benieuwd te zijn hoe deze mannen zich onder het zadel kunnen laten zien.

*van alle gekeurde hengsten zijn er maar 2 niet te koop in de veiling. De Kaiser Wilhelm en de Ivanhoe zoon uit Denemarken gaan mee terug naar hun eigen stal. Alle anderen kunt u een gooi naar doen. Mocht u niet meer op tijd hier in de hal kunnen zijn, telefonisch bieden kan ook!

*nieuw in het programma is dat de niet gekeurde hengsten voor dat ter veiling verschijnen buiten op de driehoeksbaan nog een keer getoond worden. In de frisse lucht en voor iedereen goed te zien tonen de mannen zich daar aan hun toekomstige eigenaren. Moeilijk kiezen hoor, er zitten zo veel leuke tussen!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!