Goedgekeurd en met een Premie!

Geplaatst door on 23 december 2018


Tijdens de Trakehner Hengstmarkt, afgelopen oktober, waren de Milenium zonen weer opvallend goed. Ze zijn allemaal donker, bewegen geweldig en zijn mooi. Eén van die zonen van Milenium was voor de tweede keer in de Holstenhallen. Als veulen werd hij tijdens de veulenveiling voor een hoog bedrag verkocht, omdat ook toen al zichtbaar was dat hij veel potentie heeft. Kwahu heeft een Münchhausen moeder, dat kan je zien. Zijn `Milenium zijn` is mooi gemixt met zijn grootvaders look.


Op het harde viel hij op door zijn overzicht en rust maar natuurlijk vooral door zijn beweging. Het was erg jammer dat hij op vrijdag niet ten tonele verscheen. Hij bleek niet helemaal rad, wat natuurlijk ontzettend jammer is. Juist op die dag, juist op dat moment was hij niet in orde.Een hoefzweertje bleek hem te plagen. Verstandig dus om het meteen te herkennen en de juiste stappen te nemen, maar blijft zuur.

Maar nu is Kwahu toch toegevoegd aan het hengstenbestand! Tijdens een bijzondere keuring is hij niet alleen goedgekeurd, maar heeft hij ook een premie toegewezen gekregen! De voltallige keuringscommissie was aanwezig bij de keuring waar de hengst alle onderdelen die ook in Neümunster gevraagd worden moest uit voeren. Het oordeel was duidelijk, deze hoort er bij! Kwahu kan zich dus net als zijn jaargenoten gaan voorbereiden voor de 14 dagen test waarna hij ter delling zal komen. Waar dat zal zijn wordt nog bekend gemaakt.


Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

veulen

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!