Zuchtbezirk Rheinland vergadering

Geplaatst door on 12 februari 2019

Alle Trakehner-fokkers en vrienden uit onze fokgebied Rheinland zijn van harte uitgenodigd voor de jaarvergadering van dit jaar. Deze vergadering vindt plaats op 17 februari in Hotel Frambach, Beckrather Straße 24, 41189 Mönchengladbach-Wickrath vanaf 14:00 uur.
De rechterhand van fokleider Lars Gehrmann, Neel Heinrich Schoof, zal interessante aspecten voor het voetlicht brengen over zijn artikel Succesvol Online Paarden verkopen, en hoopt dat hij nog meer kennis, ervaringen en tips krijgt. We kijken uit naar een levendige discussie. De voorzitter van het Trakehner Verband, Norbert Camp, zal ter plaatse zijn om verslag uit te brengen van de evenementen van de vereniging die allemaal komen gaan dit jaar. Zeer de moeite waard om de rit te maken en aanwezig te zijn bij de vergadering!

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!