Kreuth, Trakehners

Geplaatst door on 19 april 2019


In Kreuth, aan de Duits Oostenrijkse grens, is elk jaar een hele mooie eventingwedstrijd. Zo ook deze maand. Een aantal Trakehners waren daar om mee te doen. In de CCI3* zagen we, de ooit als hengst gekeurde, Avatar. Deze Pools gefokte zwarte wordt gereden door Ben Leuwer. De dressuurscore van 43 punten was ook het eindresultaat. Op plek dertien komt hij daarmee, geen leuk cijfer, wel een goede prestatie.


Op de zelfde wedstrijd maar dan een niveau lager heeft Kai Steffen Meier het heel druk gehad. Hij reed maar liefst 3 Trakehners in de CCI2*. Met Glucksruf, Amzing Prince en Eiskonig deed hij het goed maar kwam net naast de prijzen terecht. op de foto Prince Patmos zoon Amazing Prince.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!