Meggle’s Grimani wint

Geplaatst door on 30 mei 2019


Met 73% was hij de anderen 5 punten voor in het concours van München. Daar in de Prix St.George klasse stak hij niet alleen door zijn maar met kop en schouders boven de andere uit. De zeer werkwillige zwarte Grimani deed het heel goed en versterkte zijn positie voor de Nürnberger Burg Pokal, waar hij al heel sterk staat. De 9 jarige Gribaldi zoon wordt gereden door Matthias Bouten, het duo laat erg goede resultaten zien. We gaan zeker meer over hen horen.

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!