Grafenstolz’s zoon in de Hamburger derby

Geplaatst door on 2 juni 2019

Van de Hamburger Derby kennen we natuurlijk die steile wal van het springparcours, maar in dit zelfde concours is ook een dressuurwedstrijd. Vast onderdeel van deze wedstrijd is de paardenwissel. Een paardenwissel zien we al jaren bij de wereld ruiter spelen in het springen, het geeft altijd een net ander beeld van ruiters en paarden. In Hamburg doet men dit ook, maar dan in de dressuur. Eén van de paarden die in dit onderdeel mee doen is een Grafenstolz zoon Grafit van Susan Pape. Andere deelnemers zijn Annebel Balkenhol, die voor deze keer niet Heuberger mee heeft en Frederique Wandress. Susan zegt over Grafit dat hij een heerlijk braaf maar dapper paard is waar je altijd van op aan kan, een echt maatje!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots in kan zijn! De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!