niet te lang meer wachten!

Geplaatst door on 14 juni 2019


Het is altijd een moeilijke beslissing, gaat ie naar de keuring of toch niet? Wil ik deze in de veiling of toch niet? Mocht u spelen met deze vragen over uw paarden in verband met de Trakehner Hengstmarkt dan moet de beslissing niet meer te lang op zich laten wachten. Het slot van de inschrijvingsperiode voor jonge hengsten voor de hengstenkeuring is op 1 juli. Op dat moment moet de aanmelding voor uw hengst binnen zijn bij het Trakehner Verband. Ook als u paarden wilt aanmelden voor de veiling, of dat merries, veulens of rijpaarden zijn, de aanmelding moet op 1 juli binnen zijn. Dus niet meer te lang wachten, het is nog maar twee weken!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!