Wat een plaatje!

Geplaatst door on 15 juli 2019


Een 10! Ze kreeg een 10 voor type, dat kon ook niet anders. Het kan niet beter dan wat Evoria laat zien. In alles is duidelijk dat ze een Trakehner is en in alles is duidelijk dat ze een merrie is. Dan is een 10 op zijn plaats.  Evoria is een Millenium dochter uit de Insterburg dochter van de legendarische Evita, Evora.
Haar fokker Jeanette van der Staak heeft de merrie eerder ook ingezet in de fokkerij maar dit is de eerste Trakehner die Evora heeft gemaakt.

Evoria is ingefokt op Easy Game. Evita is tenslotte de moeder van Easy Game en ook de moeder van Evora. Easy Game is ook de vader van Millenium, die voor het vaderschap tekent. Het is lijnenteelt en het heeft goed uitgepakt. Evoria die de baan betrad naast haar draagmoeder is ook zelf overtuigd van haar geweldigheid wat alleen maar bijdraagt aan haar charme. Tijdens de ereronde van de kampioenskeuring ging ze helemaal los en maakte er een mooie “ren je rot” sessie van. Ze is dus ook nog gewoon een jong paard, het was genieten!

De 2019 TCN stamboekdag was weer een reuze gezellige dag met vrolijke mensen, mooie paarden en heerlijk weer. Later volgt een verslag van de dag, Evoria moest even apart in het zonnetje gezet worden!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!