Freispringcup prooi voor Saint Cyr zoon

Geplaatst door on 16 oktober 2020

©Stefan Lafrentz

De freispringcup is gewonnen door een Saint Cyr zoon. Niet het eerste wat je verwacht als de startlijst vol staat met Hirtentanz, Davidas, Phlox en Abendtanz. Toch ging de winst naar deze Kibo. Hij is een Saint Cyr uit een Interconti x Hirtentanz moeder, het zat er dus wel in alleen iets verder weg. De tweede plaats was voor de vos merrie Pahlia, een Davidas uit een Kasparow moeder. Derde werd de geweldig springende en heel goed galopperende Usario, Hirtentanz x Tivano x Hand in Glove xx.

Comments

Comments are closed.

TCN Stamboekdag 2021

Het was weer een supergezellige en leuke dag. De regen was vóór en ná het programma, de sfeer was dus opperbest. Veel mensen zijn komen kijken. TCN verheugd zich in zoveel aandacht en interesse in het geweldige Trakehner ras. In de loop van de week volgt meer nieuws en berichten over dit evenement. Bent u er niet geweest dan kunt u zich toch een goed beeld vormen, volgend jaar komt u toch ook kijken?

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!