Trakehners crossen naar de prijzen

Geplaatst door on 1 augustus 2012

Niet alleen in London wordt er Eventing gestart ook in andere delen van Europa zijn wedstrijden zij het van een bescheidener niveau dan London. De strijd om de prijzen is er niet minder om. In Hünxe werd onlangs een 1* cross verreden. Vaste ruiter van de gekeurde Glenn Grant was al onderweg naar London maar ze had Glenn voor deze keer achter gelaten bij vaste stalruiter van Ingrid Klimke, Sophie Leube. Dat bleek een prima keuze, Sophi ging vanaf de dressuur al aan de leiding en heeft aan haar puntenaantal in de cross en het springen geen strafpunten meer toegevoegd. Zo werd ze eerste!

In Croswitz (in Sachsen) kwam Mareike Daut aan de start van de 2** met de door haar eigen familie gefokte Fierant xx zoon Feldmarshall na de dressuur stond ze al op de derde plek. Na de foutloze cross pakte ze de eerste plaats in de tussen stand maar helaas een gevallen balk in het springen zorgde dat ze werd terug verwezen naar de derde plek. Mareike was met de derde prijs ook erg blij want haar 16 jarige vos had het heel goed gedaan.

In de lange 1* weer een Trakehner op de hoogste plek. Sophie Raedel en Menelaus (v. Halbgott x Balzflug) na de dressuur stond ze al zo ver los van de rest van het veld dat na een foutloze cross ook de twee gevallen balken bij het springen niemand haar van de eerste plaats kon krijgen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!