Veulenveiling online

Geplaatst door on 13 augustus 2021


Er was altijd al een mogelijkheid om veulens aan te bieden aan kopers, maar met de ervaring opgedaan met de andere veilingen die online goed zijn verlopen is er nu een nieuw evenement. Fokkers bieden hun veulens, die een nieuwe baas zoeken, aan via een online veiling. De veiling is al gestart maar er is nog tijd!

Voordeel is, op 1 plek veel informatie over veulen en afstamming. Maar ook dat er geen bijkomende kosten zijn, de geboden prijs is wat er betaald wordt. En er zijn meerdere veulens waardoor vergelijken beter gaat. Een goed plan!

Kijk op deze pagina voor het aanbod, er zitten toppers tussen!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!