Nederlandse paarden in de SLP

Geplaatst door on 1 september 2022

27 augustus werd de Stuten Leistung Prüfung gehouden voor Rheinland. Dat evenement vond plaats bij de Stoeterij van de familie Hofrogge in Dorsten. Er waren maar liefst 3 Nederlandse paarden.

Golden Infinity foto © Katharine Lachs

Bij de driejarigen werd heel knap tweede, Golden Infinity (EH.Insterburg x Golden Grace v: Gribaldi) Ze haalde prachtige cijfers en mag heel trots zijn op de 8.05 die ze als eindcijfer liet noteren.

Eerste bij de 3 jarigen werd Sitara een Freiherr von Stein dochter van de familie Camp. Zij liet een 8.08 noteren als eindcijfer.

Feuerprinzessin

Ook in de klasse 3 jarigen: Feuerprinzessin (Helium x Prinz K3 x Gribaldi) in bezit van en gereden door Valesca Pieters. Feuerprinzessin liet een cijfer noteren van 7.14 werd daarmee 6de.

Casixta vom Schwalbenrain

Bij de 4 jarige merries werd de Sixtus dochter Casixta de winnaar met een 8.56.

Golden Identity foto © Katharina Lachs

In die klasse 4 jarigen werd Golden Identity (Helium x Golden Grace v: Gribaldi) 4de. Zij haalde ook al zo’n mooi cijfer. Met een 7.44 is Toon weer trots met zijn merries naar huis gegaan. Gefeliciteerd!

foto @Katharina Lachs

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!